Navigator-Nano-S

BESPLATNA ISPORUKA
Za sve porudžbine u vrednosti od preko 12.000 RSD.
GARANTOVAN POVRAĆAJ NOVCA
100% garantovan povraćaj novca u slučaju pogrešne porudžbine.
NEPOSREDNA PODRŠKA
Putem telefona u radno vreme firme.
Opis:

TEXA Navigator NANO S je napredni dijagnostički interfejs posebno projektovan za vozila sa OBD priključkom, i opremljen sa zvučnim upozorenjem koje se oglašava kada je dijagnosticiranje okončano (kao podsetnik da ga operater ne zaboravi u vozilu). Može se koristiti u sprezi sa specijalnim TEXA tablet računarima ili običnim PC laptopom ili tabletom (na kojem je instaliran TEXA IDC5 PLUS dijagnostički softver).

Jednostavnost u korišćenju

Navigator NANO S je najjednostavniji od svih TEXA dijagnostičkih interfejsa. Ovaj interfejs poslednje generacije vam omogućava da izvodite razne dijagnostičke operacije na automobilima, lakim komercijalnim vozilima, motorciklima, skuterima, kvadovima i skuterima na vodi. Svaki aspekt Navigator NANO S interfejsa je pažljivo projektovan kako bi u potpunosti zadovoljio potrebe modernog servisa i da bi omogućio tehničarima da odrade sve dijagnostičke testove lako i brzo.

Dijagnostika bez kompromisa

Navigator NANO S je savršen par sa svim TEXA uređajima za pregled koji koriste sjajni IDC5 operativni sistem i može da pokreće čak i najnaprednije funkcije kao što su:
   • TGS3s, za automatsko skeniranje svih računara koji se mogu dijagnostikovati na vozilu
   • VIN SCAN, za automatsku identifikaciju vozila prema njegovom broj šasije
   • … i sve ostale funkcionalnosti softvera IDC5.


Tehnička specifikacija:

Procesor: CORTEX M3 STM32F103 72MHz
Memorija: Spoljni SRAM: 8 MBit organizovanih u 512 K x 1b bit, spoljna NAND fleš memorija: 2 Gbit
Povezivanje: ugrađeni Bluetooth class 1 modul
Radna temperatura: – 10°C ÷ 50°C
Radne specifikacije vlažnosti: 10% ÷ 80% bez kondenzacije
Podržani protokoli: Blink kodovi, K, L (sa b0mA strujnom zaštitom) ISO ª141–2, ISO 14230, CAN ISO 118ª8–2, CAN ISO 118ª8–3, SAE J1850 PWM i VPW
Dimenzije: 51x23x100 mm
Masa: 72 g

Napomena: data cena uključuje licencu za TEXA IDC5 dijagnostički softver za dijagnostikovanje automobila i dostavnih kombija