Klima stanica TEXA Konfort 705R za R134a gas

250,000.00 дин.

Klima stanica TEXA Konfort 705R za R134a gas

Category: Tags: , , ,
  • Description
  • Reviews (0)

Description

KONFORT 705R je osnovni model u TEXA asortimanu namenjenom dijagnostici klima sistema na vozilima, posebno dizajniran sa ciljem da mehaničarima pruži jednostavnu, ali kompletnu mašinu za sve poslove koji se odnose na reciklažu i punjenje R134a rashladnog sredstva, po izuzetno konkurentnoj ceni. Model KONFORT 705R može biti opremljen i sa praktičnim i funkcionalnim termalnim štampačem (dodatna opcija). Ovaj izuzetno koristan dodatak vam omogućava da odštampate izveštaj o radu na kraju procesa servisiranja. U izveštaju se navode detalji poput količine recikliranog gasa, tipa ulja koje je ubrizgano u sistem i konačnog pritiska u rashladnom sistemu posle punjenja.

POTPUN SOFTVER ZA EFIKASAN RAD

TEXA softver za rad je kreiran da ispuni najstrože SAE propise u smislu preciznosti i tačnosti. Osnovni model KONFORT 705R ima LCD displej velike vidljivosti, koji je jednostavan ali potpun. TEXA softver upravlja procesima reciklaže i dopune, i obezbeđuje učinak od preko 95% regeneracije rashladnog sredstva. Ažuriranje baze podataka proizvođača i modela vozila kao o instalacija novih dopuna firmvera vrši se putem SD kartica.

TEHNIČKE SPEGIFIKACIJE

Vrsta rashladnog medijuma: freon R134a
Ekran: LCD ekran sa 4 reda po 20 karaktera, plavo pozadinsko osvetljenje Zapremina unutrašnjeg rezervoara: 10 kg gasa
Vakuum pumpa: jednostepena, kapacitet 100 lit/min Preciznost merenja gasa: +/- 15 g
Ventili servisnih creva: manuelno kontrolisani Automatsko ubrizgavanje ulja (tempirana funkcija) Automatska kompenzacija dužine servisnog creva Automatska provera curenja
Softver na više jezika
Opcioni dodaci: termalni štampač
Garantni rok: dve godine od datuma kupovine

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Klima stanica TEXA Konfort 705R za R134a gas”