Klima stanica BOSCH ACS611

300,000.00 дин.

Klima stanica TEXA Konfort 780 Bi-Gas

SKU: BOHSP00000010 Category: Tags: , , ,
  • Description
  • Reviews (0)

Description

KONFORT 780R BI-GAS je najnapredniji model u seriji 700 koji zahvaljujući ugrađenim duplim rezervoarima za gas i dvoma odvojenim kolima za regeneraciju, reciklažu i dopunu može istovremeno da se koristi i za R134a i za R1234yf gas. Kao i model KONFORT 760R poseduje jasno vidljiv TFT LCD ekran, elektroventile za kontrolu protoka gasa kroz creva, specijalni patentirani sistem hermetički zaptivenih bočica za ulje, sistem automatskog prepoznavanja tipa ulja u bočicama kao i merač nagiba vage koji sprečava rad mašine kada se ona ne nalazi na dovoljno ravnoj podlozi. Ovaj model je standardno opremljen sa praktičnim termalnim štampačem koji omogućava štampu izveštaja o radu na kraju procesa servisiranja gde se navode detalji poput količine recikliranog gasa, tipa ulja koje je ubrizgano u sistem i konačnog pritiska u rashladnom sistemu posle punjenja.
Moguće su još i nadogradnje setom za detekciju korišćenog rashladnog gasa, setom za unutrašnje ispiranje klima sistema koje je obavezan deo procedure servisa u svim slučajevima kada dolazi do njegove kontaminacije, zatim VDC interfejsom za testiranje sistema sa kompresorom varijabilne zapremine, setom za testiranje efikasnosti klima uređaja koji meri temperaturu vazduha na ventilacionim otvorima u kabini kao i specijalnim dijagnostičkim interfejsom NANO CLIMA koji povezan na OBD priključak vozila putem Bluetooth konekcije uspostavlja vezu sa softverom koji se nalazi u mašini i pretvara je u kompletno rešenje za servis i dijagnostiku klima sistema na vozilima.

POTPUN SOFTVER ZA EFIKASAN RAD

TEXA softver za rad je kreiran da ispuni najstrože SAE propise u smislu preciznosti i tačnosti. Model KONFORT 780R BI-GAS ima TFT LCD ekran u boji koji se nalazi na rotirajućoj konzoli zajedno sa manometrima visokog i niskog pritiska na kome je moguće jednostavno pratiti sve radne procedure i na kome se pomoću slika i dijagrama prikazuju parametri i eventualne greške u sistemu. TEXA softver upravlja procesima reciklaže i dopune, ispiranja hidrauličnih kola uređaja prilikom procesa promene rashladnog gasa i obezbeđuje učinak od preko 95% regeneracije rashladnog sredstva. Ažuriranje baze podataka proizvođača i modela vozila kao o instalacija novih dopuna firmvera vrši se putem SD kartica.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Vrsta rashladnog medijuma:  istovremeno freon R134a i R1234yf
Ekran: TFT LCD ekran u boji
Zapremina unutrašnjeg rezervoara: 2 puta po 12 kg gasa
Vakuum pumpa: dvostepena, kapacitet 100 lit/min
Preciznost merenja gasa: +/- 15 g
Ventili servisnih creva: automatski kontrolisani putem elektroventila
Automatsko ubrizgavanje ulja velike preciznosti, automatska kompenzacija dužine servisnog creva
Automatska provera curenja
Termalni štampač, softver na više jezika
Opcioni dodaci: set za unutrašnje ispiranje klima sistema, VDC interfejs, set za testiranje efikasnosti, set
za detekciju korišćenog gasa
Garantni rok: dve godine od datuma kupovine

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Klima stanica BOSCH ACS611”