Dijagnostički uređaj TEXA Navigator TXTs

235,000.00 дин.

  • Description
  • Reviews (0)

Description

Danas je dijagnostički uređaj neophodan alat u svakoj radionici koja se bavi održavanjem vozila. U skoro svakoj operaciji popravke vozila je potrebno pristupiti raznim računarima unutar vozila radi brisanja grešaka ili konfiguracije novougrađenih delova, što je moguće jedino uz pomoć savremenih dijagnostičkih uređaja. U mnogim slučajevima je čak i kod operacija redovnog održavanja resetovanje servisnog intervala moguće jedino putem dijagnostičkog uređaja. TEXA Navigator TXTs je potpun dijagnostički interfejs koji može da radi na bilo kojoj vrsti vozila kao i na onima koja su opremljena PASSTHRU protokolom. Opremljen je zaštitnom gumom koja ga štiti od oštećenja pri padovima, OBD interfejs kablom, USB kablom i kaišem za kačenje.

UNIVERZALNI DIJAGNOSTIČKI INTERFEJS
NAVIGATOR TXTs je najmoćniji od svih TEXA dijagnostičkih interfejsa i omogućava vam korišćenje na putničkim vozilima, kamionima, motorciklima, konstrukcijskim mašinama i plovilima. Možete ga koristiti za izvođenje dijagnostičkih testova, pregled parametara, izvođenje podešavanja i konfiguracija, resetovanje sigurnosnih lampica, održavanje, konfiguraciju računara, programiranje ključeva i još mnoge stvari.

PASS-THRU PROTOKOL
NAVIGATOR TXTs je kompatibilan sa PASS-THRU protokolom koji omogućava servisima da se povežu na centralne servere proizvođača automobila i da preuzimaju softverske pakete i zvanične tehničke podatke.

TEGHNIČKE SPEGIFIKACIJE
Procesor: CORTEX M3 STM32F103ZG 72 MHz, FLASH 1024 KBytes, SRAM 96 KBytes
Memorija: Spoljni SRAM: 8 MBit organizovan u 512 K x 16 bit, spoljna NAND fleš memorija 1 Gbit Povezivanje: Bluetooth class 1 modul (radi na daljinama do 30 metara), virtualni RS232 kroz USB 2.0 priključak
Podržani protokoli: Blink kodovi, K, L (sa 100mA strujnom zaštitom) ISO 9141-2, ISO 14230, CAN ISO 11898-2, CAN ISO 11898-3, SAE J1850 PWM i VPW, SAE J2534-1
Radna temperatura: – 10°C ÷ 50°C
Radne specifikacije vlažnosti: 10% ÷ 80% bez kondenzacije
Dimenzije: 160x170x55 mm
Masa: 1 kg

Napomena: data cena ne uključuje licencu za TEXA IDC5 dijagnostički softver koji se mora poručiti i platiti posebno

Reviews

There are no reviews yet.


Be the first to review “Dijagnostički uređaj TEXA Navigator TXTs”