prod-konfort-720r

BESPLATNA ISPORUKA
Za sve porudžbine u vrednosti od preko 12.000 RSD.
GARANTOVAN POVRAĆAJ NOVCA
100% garantovan povraćaj novca u slučaju pogrešne porudžbine.
NEPOSREDNA PODRŠKA
Putem telefona u radno vreme firme.
OPIS:

KONFORT 720R je osnovni model u seriji 700 koji može biti konfigurisan tako da se koristi ili za R134a ili za R1234yf gas. Projektovan je za dijagnostiku klima sistema na putničkim automobilima, kamionima i poljoprivrednim mašinama. Uprkos konkurentnoj ceni, mašina poseduje sve karakteristike skupljih modela iz KONFORT 700 serije uz mogućnost potpuno automatizovanog procesa servisa klima sistema uz minimalno angažovanje operatera. Ovaj model može biti opremljen i sa praktičnim termalnim štampačem (dodatna opcija) koji omogućava štampu izveštaja o radu na kraju procesa servisiranja gde se navode detalji poput količine recikliranog gasa, tipa ulja koje ubrizgano u sistem i konačnog pritiska u rashladnom sistemu posle punjenja. Takođe, kod ovog modela se nudi i nadogradnja setom za unutrašnje ispiranje klima sistema koje je obavezan deo procedure servisa u svim slučajevima kada dolazi do njegove kontaminacije, zatim nadogradnja VDC interfejsom za testiranje sistema sa kompresorom varijabilne zapremine kao i nadogradnja setom za testiranje efikasnosti klima uređaja koji meri temperaturu vazduha na ventilacionim otvorima u kabini.

POTPUN SOFTVER ZA EFIKASAN RAD

TEXA softver za rad je kreiran da ispuni najstrože SAE propise u smislu preciznosti i tačnosti. Model KONFORT 720R ima LCD displej velike vidljivosti, koji je jednostavan ali potpun. TEXA softver upravlja procesima reciklaže i dopune, i obezbeđuje učinak od preko 95% regeneracije rashladnog sredstva. Ažuriranje baze podataka proizvođača i modela vozila kao o instalacija novih dopuna firmvera vrši se putem SD kartica.

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Vrsta rashladnog medijuma: freon R134a ili R1234yf
Ekran: LCD ekran sa 4 reda po 20 karaktera, plavo pozadinsko osvetljenje
Zapremina unutrašnjeg rezervoara: 12 kg gasa
Vakuum pumpa: dvostepena, kapacitet 100 lit/min
Preciznost merenja gasa: +/- 15 g
Ventili servisnih creva: manuelno kontrolisani
Automatsko ubrizgavanje ulja (tempirana funkcija)
Automatska kompenzacija dužine servisnog creva
Automatska provera curenja
Softver na više jezika

Opcioni dodaci: termalni štampač, set za unutrašnje ispiranje klima sistema, VDC interfejs, set za testiranje efikasnosti

Garantni rok: dve godine od datuma kupovine